10 maart 2013

februari en maart brachten verschillende dingen met zich mee. verdriet en geluk, zon en sneeuw, ruzie en liefde, vakantie en school, bloemen en fruit en cultuur en taartjes...
de voorbije weken waren dubbel, maar nu is alles terug goed, zoals het hoort te zijn. ik heb ongelofelijk weinig vrije tijd, maar het is helderder in mijn hoofd, en daardoor zijn mijn dagen ook helderder (deze zin laat me denken aan haar).

ik zit in een creatieve en nieuwsgierige fase: ik probeer nieuwe gerechten en fruit uit, ik heb leuke ideeën voor reportages en interviews, ik experimenteer met fotografie (zoals met het zelfportret hiernaast) en ik zit boordevol ideeën (maar heb te weinig tijd om ze uit te voeren).
kortom, ik merk aan mezelf dat de lente dichterbij komt. al gaat het overmorgen wel terug heftig sneeuwen. ze geven tien centimeter sneeuw! niet dat ik dat erg vind, integendeel. ik genoot van de zon van de voorbije week, maar ik geniet even hard van sneeuw.

ik at de voorbije weken hele lekkere dingen: ik probeerde het risotto-recept van iris (ik verving de zeekraal door champignons, ik vond geen zeekraal in de winkel), ik at de eerste aardbeien van het jaar (en ja, ze waren lekker!) ik maakte vele smoothies (banaan, frambozen, aardbeien, zwarte bessen, ...), ik genoot van pieterjan zijn zelfgemaakte champignonsoep, ik smulde van mama haar lekkere citroentaart, ik ontdekte granaatappel (gróte liefde!), en ga. zo. maar. door.

hieronder een bloemig en fruitig en heerlijk foto-overzichtje van enkele van die tongstrelende lekkernijen.4 opmerkingen:

 1. Mooie foto's, en het ziet er lekker uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne post om te lezen. En hele mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yummie! En mooi! En nee, niet tweedehands. Truitje komt van een stockverkoop, was maar €3 (woohoo! Hoera voor cheape, mooie kleren!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Jade,

  Fijn om te lezen dat je zoveel creativiteit in je hebt zitten. Dat je snel de tijd mag vinden om al je ideeën te verwezelijken. Ik ben alvast benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen