21 januari 2014

3/52


A portrait of my love. Once a week. Every week in 2014.
Hij houdt van lezen, en dat vind ik heel fijn. De avonden dat we in bed elk een boek lezen, of elkaar voorlezen, behoren tot mijn favorieten. Dicht tegen elkaar, onder de berg dekens. Onze boekenkast bestaat al uit meer dan 150 boeken, het is onze meest kostbare verzameling. Lezen is voor mij heel belangrijk, voor hem gelukkig ook.

(Meer info over mijn jaarproject vind je hier. Een verzameling van de posts over het project vind je via deze link.)

---

He loves reading, and I like that. Those evenings on which we read each our own book, or on which we read to each other, those are among my favorites. Close to each other, underneath the pile of blankets. Our bookcase already consists more than 150 books, it is our precious collection. For me, reading is very important, as it is for him too, luckily.

(Here you can find additive information on my project. This link collects all the posts about the project.)

4 opmerkingen:

  1. Weer een prachtportret!
    Ik vind het zo jammer dat ik nooit meer aan lezen toe kom... voor ik studeerde, verslond ik boeken aan een ongelofelijk tempo. Meerdere boeken per week vaak, 's nachts onder de dekens met een zaklamp tot ik mijn ogen niet meer kon openhouden, mijn boek op schoot onder tafel in de les (in de lagere school), of in een hoekje van het huis waar mijn moeder mijn nieuwste (harry potter) boek had verstopt want ik moest leren voor mijn examen en mocht eigenlijk niet lezen (dat examen wiskunde werd uiteindelijk mijn beste middelbare school examen ooit). Nu komt het er helaas zelden nog van. Deels door tijdgebrek, deels omdat ik weet dat ik me in een boek kan verliezen en dat niet de beste uitwerking op mijn productiviteit heeft. ;) Eén van de vele dingen waar ik ongelofelijk naar uitkijk om terug op te pikken als ik afgestudeerd ben!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh heel erg mooi en wat leuk dat jullie het boeken lezen met elkaar kunnen lezen! Welk boek is hij aan het lezen? :)

    BeantwoordenVerwijderen