8 mei 2014

vleugels

Al jarenlang spaar ik veren. Grote, kleine, blinkende, matte, grijze, gekleurde. Veren die ik op de grond vond, veren die op een bankje naar mij lagen te lachen en veren die dankzij de wind tot bij mij gevoerd werden. Omdat ik veren mooi vind, zacht en ze komen precies van een andere wereld. Een deel van die verenverzameling heb ik aan de muur gehangen. En telkens wanneer ik ernaar kijk, krijg ik kriebels en vleugels.11 opmerkingen:

 1. Ik vind veren ook prachtig. Ik spaar ze niet, maar dacht er laatst wel aan. Om er zelf een dromenvanger van te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een veren-dromenvanger is een mooi idee! Ik maakte jaren geleden een schelpen-dromenvanger. Hangt nog steeds aan mijn plafond, heerlijk vind ik het :)

   Verwijderen
 2. Waauw supermooi om ze zo aan de muur te hangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooie verzameling! Die meest rechter is zo mooi, met het groen, weet je van welke vogel die is?
  Ik neem ook bijna alle veren mee die ik zie. De mooisten zijn toch wel 2 kalkoenen veren die ik onder een hek door pakte. En een beige met witte stipjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat die groene van een kip komt! Oh, één met witte stipjes zoek ik ook al lang, fijn!

   Verwijderen
 4. Oh heel mooi!
  Ik moet toch altijd een beetje denken aan mijn ouders die toen ik klein was altijd zeiden dat ik veren moest laten liggen, omdat er mogelijk ziektes op zouden zitten... misschien moet ik me daar toch maar eens overheen zetten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn ouders zeiden dat ook, hihi. Mijn ouders zeiden ook dat ik geen katten mocht aaien wegens dodelijke ziekten, maar ik leef nog ondanks de vele kattenaaikes :)

   Verwijderen