14 oktober 2014

Het is hier al heel lang heel stil, maar daar breng ik nu terug verandering in. Ik was zo aan het genieten van mijn leven, van al de nieuwigheden in mijn leven, dat ik even tijd en ruimte nodig had. Een tijdje geen blogjes schrijven, geen blogs van anderen lezen, minder fotografie en meer 'ik en jij'. Nu zijn al de veranderingen en nieuwigheden in hun plooi gevallen, nu geniet ik met volle teugen van hoe mijn leven er nu uit ziet, en dat wil ik vanaf nu ook weer tonen op mijn blog, zoals ik altijd al deed. 

Ik heb wel besloten om het project "A portrait of my love" stop te zetten. Ik heb het acht maanden volgehouden om elke week een portret te maken van Pieterjan en om dat portret hier dan ook te delen, maar nu ik werk en de was en plas erbij komt en ik ook nog eens dagelijks moet koken en ik dan graag nog wat tijd over wil hebben om te leven en te genieten, nu merk ik dat het niet evident is om elke week een mooi, en vooral, een spontaan portret te kunnen maken. Ik zal Pieterjan blijven fotograferen, maar niet meer wekelijks onder het mom van "A portrait of my love", maar gewoon wanneer en omdat ik dat zelf wil.

Ten slotte wil ik nog even zeggen dat ik blij ben om hier terug te schrijven. Het doet deugd om de letters op het scherm te zien verschijnen: mijn vingers banen zich op automatische piloot een weg over het toetsenbord, de letters op het scherm dansen een mooie wals. De ochtendzon schijnt op mijn gezicht en alles is meer dan goed. Mijn dromen zijn nog steeds torenhoog, mijn glimlach mijlenbreed en mijn liefde eindeloos. Hoe gaat het met jullie? :)

3 opmerkingen:

  1. Fijn dat je terug bent en zo genoten hebt, Jade! Bloggen is inderdaad wat tijdrovend en tijd is wat men vaak niet zomaar op overschot heeft ;-) dus blog gewoon wanneer je er zin in hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo mooi geschreven! Jij favoriet mensenkind! Talentvol!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lief vrolijk meisje, wat fijn om van je te horen. Ik geniet van je prachtige schrijfsels, keer op keer!

    BeantwoordenVerwijderen