5 februari 2015

long time no see

Long time no see. Daar komt verandering in, beloofd. Vanaf nu! Laat dit mijn grote voornemen zijn van 2015: blijven bloggen. Want ik word er gelukkig van.

In november had ik de eer om Feline De Coninck te fotograferen. Ik was op voorhand zeer zenuwachtig. Niet alleen omdat ikzelf gefotografeerd zou worden door haar, maar vooral omdat Feline zelf een getalenteerde fotografe is. En ik had schrik dat het contrast of de kloof tussen haar en mij te groot zou zijn. Ervaring leert natuurlijk dat er niets is om zenuwachtig voor te zijn. Feline is zo een lieve vrouw, we kenden elkaar precies al jaren. Wat ik vooral frappant vind, is dat we allebei ongelofelijk grote fan zijn van Haruki Murakami. Dat schept toch wel een band, dat zowel zij als ik zo kunnen opgaan in het irrealistische universum van deheer Murakami. (Als je nog nooit iets van hem gelezen hebt: FOEI! Je mist iets, echt.)

Het resultaat van de fotoshoot die Feline en ik deden bleek nog schoon ook. Op haar Flickr vind je enkele foto's die ze van mij maakte, hieronder een paar portretten die ik maakte van haar.8 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt zeg! Er is echt een hele fijne sfeer te zien. Zo'n fotografeerdagje klinkt echt heel erg leuk. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt prachtig Jade!
  Wat schrijf je lief en mooi zeg.
  En oei! Ik heb nog nooit een boek van Murakami gelezen! Ik ben gelijk naar jouw Goodreadspagina gegaan om daar even inspiratie op te doen voor boeken van Murakami :). hihi. Oeps!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. (Ik kan misschien beter aan jou vragen welk boek je aanraad? :))

   Verwijderen
  2. Hihi Sanne, wat ben je lief :)
   Spoetnikliefde is een goed boek om kennis te maken met Murakami, maar zijn allermooiste vond ik toch echt wel Kafka op het strand. Een dikkere klepper, maar zó goed!

   Verwijderen
 3. Ik ben helemaal verliefd op de foto's geworden.
  Ik heb Feline meteen opgezocht op het web en vond haar foto's zo inspirerend.
  Net zoals de prachtige foto's die je van haar maakte!
  Ik word heel erg blij van die foto's die je hebt gepost. Ik kan niet wachten om weer
  wat van je te horen!
  Heel veel liefs
  Iep

  BeantwoordenVerwijderen